fitnessbettan.blogg.se

Min Resa till tävlings form

krasch

Allmänt Permalink0
Vaknade i morse efter lite magkaos och kände mig oslagbar, magen kändes stenhård, ruskigt rippad å ja anade de två sista rutorna... Kände mig fantastisk!!!

Sedan åker ja för att få min poserings upplärning, börjar så smått, till slut säger han, vill du att jag ska vara ärlig?! Å ja de vill man väl?! Det går inte att sjystera dina poserings för det är för mycket fett kvar, han frågar mig om jag sett någon tävling någon gång? Om jag vet hur en bikini tjej ska se ut.... Jo jag vet att formen inte är 100 men så illa kan de inte vara?? Då kommer han fram, nyper tag i magen och börjar uppskatta, du har kanske 4% fett här, en bikini tjej har 2%.... Där va jag slagen.... Va fan håller ja på med!! Va fan sliter ja för!! För att få höra att de inte duger nu när ja själv börjar tycka att de duger!!! Jävlar!!! 

Jag va redo att korka upp  vin flaskan, funderade på vad för gott ja skulle äta när ja kommer hem... Passerade MC Donalds men va för stressad för å hinna stanna.... 

Skickar till berin som stöttar oss och lipar ur mig lite kvickt... Tack gode gud för den kvinnan!!! 

På vägen hem hinner jag vända allt ledsna till att bli fruktansvärt förbannad!!! Jag vet att jag inte har någon vinnare form och att jag är lite ojämnt jag bara tränat sånt som är kul... Men helt körd kan jag väl inte vara?!?! 
Nä upp i sadeln å kriga på! Jag har kämpat så sjukt länge så ja ska ge de ett försök! 
Till top