fitnessbettan.blogg.se

Min Resa till tävlings form

coach

Allmänt Permalink1
Idag var det äntligen dags, förväntningarna va sky höga! Å kvinnan gjorde mig inte besviken😆          
Vi prata om både det förgångna, om var mmitt tävlings intresse kommer ifrån och hur jag tänker idag och hur ja tänker långt fram... hon hade precis den mentaliteten jag ville ha, clean mat, god mat, bas övningar inte sjuttio tusen för en liten muskel... å inte massa piller å pulver:-) vi var båda överens om att i år blir inte optimalt för mig att tävla, visst de går, men som sagt som den gamla tävlings människa jag är så ska jag ju gå upp på scenen för att vinna:-)  jag fick inga pris uppgifter idag som ju allt handlar om,  jag hoppas hon ligger i den prisklass så hon kan följa mig i 1.5 år som planen ligger. 
Detta ska bli löjligt kul å jag vill börja nuuuu :-)
 
I morse flörtade jag med mannen mitt å fick ett snabbt pass på gymmet,  ben stod i fokus,  5 set knäböj med teknik, kändes verkligen som att tekniken å tyngden satt på rätt ställe, övning ger färdighet,  i frontböjen  ökade jag idag till 30 kilo, tycker absolut tekniken sitter mö bättre än från första stund, går dock hela vägen ner, tappar ryggen när ja stannar i 90 grader... måste lära mig båda sätten. Vill ju bli bra och stark i båda:-) 
 
Idag bjöd jag faktiskt min brukare på thai mat, varit sugen på biff å bambu skott länge. 
 
I helgen hoppas jag få ett rygg pass oxå, biceps svider banne mig än! Hur är det möjligt liksom? 
 
Köpt lite nya kläder, är fullständigt  såld på #betterbodies  å nu hitta ja till bra pris, orange e ja extra såld på:-) ska banne mig spara ihop till ett par orange byxor.
 
 
Nu hoppas vi på kvicka besked från Anna (coachen) och att allt stämmer va gäller pris å tanke:-)
 
Hoppas ni har en fin fredag kväll, har ni fredags mys? Lr blir de lördags gott?;-) lr håller planen?
 💪
Till top